Superstart van de BeweegClub

Op 16 mei is de BeweegClub van start gegaan in De Spinde, een superstart met 30 deelnemers!

Wij zijn er supertrots op dat er zoveel mensen kwamen die deze ochtend flink hebben bewogen onder de leiding van onze ervaren gymlerares Kitty. Iedereen kon meebewegen op zijn of haar tempo en mogelijkheden, op een stoel of met een stoel voor balans. Zoals Kitty aangeeft: “Je beweegt voor jezelf en doet wat je kunt”. Zij luistert goed naar wat iedereen graag wil en past haar programma hier op aan. En na het bewegen heeft iedereen nog even gezellig bijgekletst onder het genot van een kop koffie of thee.

Vlot van start, met dank aan de gemeente Coevorden

Tijdens de coronaperiode zijn de gymclub, koersbal, T’ai Chi en volksdansen verdwenen uit De Spinde.
Wij hoorden veel signalen dat mensen dit erg jammer vonden. Daarom hebben NeiNaoberschap Dalen en Gezond Dalen de handen in één geslagen en gekeken of wij samen daar iets op konden verzinnen. En dat is gelukt! 

In maart ontstond het plan en op 16 mei is de eerste les van start gegaan. Door de medewerking van de Gemeente Coevorden zijn de lessen ook nog goed betaalbaar voor iedereen.

Meedoen?

Wil jij ook meedoen? De lessen zijn op dinsdagochtend om 10:00 uur in De Spinde. Meld je dan even aan via:
Gezond Dalen, sabine@gezonddalen.nl   M 06 19166392
of
Nei Naoberschap Dalen   neinaoberschapdalen@outlook.com
M 06 12591176

De eerste les en een kopje koffie krijg je via de BeweegClub. Daarna kun je een strippenkaart kopen voor 25 euro (2,50 per les) en een consumptiekaart voor 10 euro ( 1,00 per kop koffie).

Lekker bewegen in je eigen tempo zoals dat voor jou mogelijk is en daarna even gezellig bijkletsen met een kop koffie. Kan het leven nog mooier?