Schrijvers en dichters gezocht!

Voor een nieuwe serie op SamenDalen zijn twee redacteuren op zoek naar schrijvers en dichters.

Schrijftalent in Dalen?

Nederland kent veel schrijftalent en telt vele schrijvers en dichters. Wij van SamenDalen en bibliotheek Dalen vermoeden dat er ook in Dalen schrijvers en dichters wonen. We kennen natuurlijk allemaal de historische boeken van Huib Minderhoud, die nu ruim een jaar geleden overleed. Maar er zijn vast meer auteurs in onze contreien, denk bijv. aan Joris Lentz, die vorig jaar zijn tweede roman publiceerde en ook een dichtbundel heeft uitgebracht.

Wij zoeken schrijvers en dichters!

Bent u iemand die een of meer boeken of bundels heeft gepubliceerd? Kent u iemand die dit heeft gedaan? Woont u in Dalen (natuurlijk inclusief Wachtum, Stieltjeskanaal, Dalerveen en Dalerpeel) of hebt u een sterke connectie met Dalen? Het maakt niet uit of uw publicatie van recente of van oudere datum is. Uiteraard tellen alle genres mee: romans, dichtbundels, kinderboeken, historische boeken, kookboeken, hobbyboeken, enz enz.

Tentoonstelling in de bibliotheek

Heel graag zouden we in onze Dalense bibliotheek een tentoonstelling presenteren van alle boeken van Dalense origine. Daarom zoeken we zoveel mogelijk boeken/bundels, die door (oud-)Dalenaren zijn uitgebracht. Vervolgens willen we die boeken graag in de bibliotheekcollectie opnemen, zodat andere Dalenaren uw boek kunnen lezen. Bent u bereid een exemplaar van uw boek/boeken/bundel af te staan aan de bieb? Wilt u dan een mailtje sturen aan de redactie van SamenDalen: contact@samendalen.nl
Aansluitend zullen wij contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.

Boekenweek in Dalen?!

Van 11 t/m 19 maart is de jaarlijkse Nederlandse Boekenweek. Wat mooi zou het zijn als we in die week een Dalense boekpresentatie kunnen geven in onze eigen bieb!
We kijken vol interesse uit naar uw reacties!

Interview op SamenDalen

Om de lezers ook kennis te laten maken met de auteurs, lijkt het ons leuk om in de komende maanden interviews met de schrijvers/dichters op SamenDalen te plaatsen, mits de auteur dat zelf ook wil natuurlijk!