‘Kerst op het plein’ met alle foto’s en film!

Wat een prachtig mooie dag! ‘Kerst op het plein’ werd een feest voor de vele bezoekers. De organisatoren hadden heel veel uitstekend georganiseerd, maar het weer werkte deze zondag niet helemaal mee. Door de stevige wind waren de draaimolen en het springkussen afgezegd.

Op het plein voor de kerk stonden veel kraampjes, werd muziek gemaakt door de Dwaalgasten en de Liefhebbers en was de sfeer uitstekend. Onder de vele bezoekers waren veel oud-Dalenaars te zien en door het frisse weer deed vooral de glühweinkraam zeer goede zaken. De knieperties en de rollegies werden goed verkocht en dat gold ook voor het lekkers op de andere eetkramen.

De Daler Voices gaven twee prachtige concerten in de kerk en ook de afsluiting op het plein was indrukwekkend. De kerstwandeling werd redelijk bezocht, helaas ging het toen net harder regenen. De tocht door het dorp was mooi uitgezet en prachtig verlicht. De mysterieuze klanken van de midwinterhoorns klonken mooi vanaf de molen en op verschillende plekken onderweg naar de Daoler Tuun. Daar werd in een tent met erboven een verlichte ster het kerstverhaal verteld door enkele kinderen. In de kerststal stonden een ezel en schapen en de herders en de engelen stonden  naast de kribbe met Jozef en Maria.

Het zag er heel sfeervol uit. Complimenten aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om dit feest mogelijk te maken.

Deze keer een heel uigebreid fotoalbum om alles nog een keer te beleven. En we hebben de Daler Voices twee keer op film: Jingle Bells en Prachtig mooie dag!