Waar gehakt wordt…

“Waar gehakt wordt, vallen spaanders” is het gezegde. Met andere woorden: waar mensen actief zijn en waar werk uitgevoerd wordt, kunnen ook fouten worden gemaakt en kan er wel eens iets mis gaan.

Vragen?

Bij de aanleg van een glasvezelnetwerk is dat niet anders. Natuurlijk: alle mogelijke maatregelen zijn en worden genomen om er voor te zorgen dat alles soepel en correct verloopt. Mocht u, als bewoner, toch het idee hebben dat er iets niet helemaal goed gaat of gegaan is, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Glasvezel Zuidenveld en dat melden. Onze vrijwilligers zitten klaar om uw telefoontje of e-mail te beantwoorden.

Uw tuin en/of oprit weer zoals we die aantroffen

Zo krijgen we wel eens vragen van bewoners in ons aanleggebied die zich afvragen wat er met de bermen gebeurt waarin gegraven is. Daar kunnen we heel geruststellend op antwoorden: die worden weer ingezaaid. De gemeente zorgt voor graszaad en de aannemer voor een hovenier die overal de bermen weer net zo groen maakt als ze voorheen waren. En zo doen we overal ons best om de omgeving weer net zo achter te laten als we die hebben aangetroffen. Dus als u voor de aanleg een tuin vol onkruid had, dan heeft u dat na de aanleg nog steeds 🙂 maar als u voor de aanleg een keurige oprit had, dan heeft u die na de aanleg ook nog steeds!

Samen met de aannemer spannen wij ons in om iedereen in de gemeente Coevorden aan te sluiten op het glasvezelnetwerk met zo min mogelijk overlast.

Bron: Glasvezel Zuidenveld
Blogdatum: 1 oktober 2019
Auteur: Marja Jonkers