Van intentieverklaring tot abonnement

Wie onze teller bijhoudt, heeft het al gezien: de teller wordt nu elke ochtend bijgewerkt en we hebben al bijna 15%! Een mooi percentage maar natuurlijk nog lang niet genoeg.

Wat kunt u doen om ons te helpen?

Ten eerste een abonnement nemen natuurlijk.

Ten tweede: als u een abonnement heeft afgesloten bij de provider Tweak, vergeet dan niet om, wanneer zij daarom vragen via een e-mail, om dat ook te bevestigen. Tweak heeft ons laten weten dat veel bewoners van de gemeente vergeten om de bevestiging ook te regelen.

En vergeet niet: alleen een aansluiting nemen telt NIET mee voor de 40%. Alleen een abonnement telt mee voor het behalen van het vereiste % deelname. Dus twijfelt u nog een beetje: gun Glasvezel Zuidenveld het voordeel van de twijfel en neem dan alleen het goedkoopste internetabonnement. Dan snijdt het mes aan twee kanten: u krijgt de aansluiting gratis in huis en wij gaan de 40% halen!

Heeft u nog vragen of twijfels, aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen. Maandag 11 maart is er nog een informatieavond in Dalen, in zaal Cornelis, zaal open om 19:30 en start van de presentatie om 20:00. Er zijn overal in de dorpen inloopmomenten georganiseerd waar de vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld u met raad en daad bij kunnen staan.

Een enorm groot aantal bewoners tekende een intentieverklaring, meer dan 70%! Nu is het moment aangebroken om de daad bij het woord te voegen: help mee met het behalen van de 40% en zet NU die intentie om in een abonnement!

Bron: Glasvezel Zuidenveld