Riant aanbod – Glasvezel Zuidenveld

“Net nu er glasvezel aangelegd wordt, krijg ik van mijn provider een enorme korting aangeboden als ik mijn contract verleng….”

In eerste instantie maakten de grote marktpartijen zich niet zo druk om de in hun ogen kleine bewonersinitiatieven. Maar nu die bewonersinitiatieven steeds meer aan sympathie en dus abonnees winnen, beginnen ze zich achter de oren te krabben. Heel Coevorden aan de glasvezel, en wij dan? Niet zo verwonderlijk dus dat veel mensen nu een riant aanbod van hun provider krijgen als ze voor 1 of meer jaar willen bijtekenen. Daar worden door sommige partijen zelfs schimmige verhalen bij verteld als zouden ook zij glasvezel aan (gaan) leggen.

Inwoners van de gemeente Coevorden, u heeft massaal gekozen voor Glasvezel Zuidenveld en de providers op dat netwerk. U heeft daarmee de aanleg van een glasvezelnetwerk voor iedereen in de gemeente mogelijk gemaakt. Er komt geen ander glasvezelnetwerk naast te liggen. Echt niet. De keuze is nu dus tussen de conventionele aanbieders via coax en koper en het nieuwe glasvezelaanbod. En u weet het al lang: kiezen voor glasvezel is kiezen voor de toekomst. Misschien is dat een goed antwoord als u weer eens benaderd wordt met een riant aanbod en drie maanden korting: sorry maar ik kies voor de toekomst!

Bron: Glasvezel Zuidenveld
Blogdatum: 14 juli 2019
Auteur: Marja Jonkers