Meer dan 20% van de mensen kiest voor glasvezel

We zijn over de helft: 20,69%. Helpt u ons aan de andere helft?

Helpt u ons aan die andere helft? Als iedereen die een abonnement heeft genomen, vandaag 1 persoon in zijn of haar omgeving overtuigt, dan zijn we morgen klaar! Dus kijk eens om u heen: welke collega, buur, vriend, sportmaat, clubgenoot kent u die alleen nog even dat zetje nodig heeft. “Joh, ik heb ook voor glasvezel gekozen,  doe jij het ook? Dan krijgen we het allemaal!”

De vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld hebben meer dan 30 informatieavonden gehouden, evenzoveel inloopmomenten, ze hebben huis aan huis de Groene Glasvezel bij u in de brievenbus gedaan, ze maken facebookberichten waarin ze u op de hoogte houden, er worden informatieve blogs gepubliceerd, deze week brengen ze  een brief en een vereenvoudigd inschrijfformulier bij iedereen in de brievenbus… nu is het aan U!

Help ons aan die tweede helft. Als iedereen één medebewoner weet te overtuigen, dan is die 40% een makkie, dan schieten we daar met gemak voorbij. Doe het! Voor de scholen, de zorg en bedrijven, voor het platteland dat nu niet mee kan komen zonder goede verbinding. We doen het met z’n allen, alleen als we het samen doen, lukt het!

Klik hier om bij één van de providers online een abonnement af te sluiten.

OF

Vul het papieren inschrijfforulier dat u in de bus heeft gekregen in en stuur dat aan ons op.

Bron: Glasvezel Zuidenveld