Glasvezel Zuidenveld: meters maken in Dalen en daarbuiten

Glasvezel Zuidenveld heeft op 24 juni  een nieuw blog geplaatst.

We meldden u onlangs al dat in Gebied 1 het netwerk in feite klaar is. Hier zijn nu 1493 adressen voorzien van een glasvezelaansluitpunt (FTU). Gemiddeld zaten er 73 dagen tussen het graven voor de kabel en het aansluiten van het kastje in de woning.
In Gebied 2 zijn de graafwerkzaamheden ook al bijna afgerond. Er is intussen 70 km gegraven in gemeentegrond. Hier hebben al 600 adressen het glasvezelkastje in de woning en in dit gebied zaten er gemiddeld maar 39 dagen tussen het graven voor de kabel en het maken van de aansluiting in de woning!

En dan komen we in Gebied 3 en Gebied 4

Grofweg is dat de omgeving van Stieltjeskanaal en een deel van Dalen. Hier is al flink gegraven en er is een wijkcentrale of Pop geplaatst in Stieltjeskanaal!
We hebben tijdens de coronacrisis natuurlijk allemaal aan den lijve ondervonden hoe ontzettend belangrijk een snelle en stabiele internetverbinding kan zijn. School, werk, zorg op afstand, boodschappen bestellen, sociale contacten, we hadden onze internetverbinding overal bij nodig! Mocht u nog niet besloten hebben om over te stappen op een abonnement op ons glasvezelnetwerk, denkt u daar dan nog eens over na. Want eigenlijk kunnen we niet meer zonder, toch?

bron: Glasvezel zuidenveld

blogdatum: 24 juni 2020

Auteur: Marja Jonkers

Glasvezel Zuidenveld heeft in Dalen foto’s gemaakt. Bekijk ze hieronder.