Glasvezel Zuidenveld 9,67%

Het aantal abonnementen stijgt gestaag, maar dat moet en kan natuurlijk veel sneller.  Meer dan 100 vrijwilligers doen er alles aan om voor 1 april de vereiste 40% deelname te halen, of misschien wel meer!  Waarom? Omdat zij heel goed beseffen dat de glasvezeltrein nu op hoge snelheid aan komt rijden en als we er nu niet op springen, dan is het te laat. Want denkt u dat als wij de 40% deelname niet halen, één van de telecomreuzen zijn hand over zijn hart zal strijken en ons toch van een glasvezelnetwerk zal gaan voorzien? Nee, dat gaat niet gebeuren. Dan hebben we letterlijk onze aansluiting op de toekomst gemist.

Maar zover laten we het niet komen met z’n allen. We hebben al veel informatieavonden en inloopmomenten gehouden, maar er komen er nog meer.  Klik hier en bekijk de locaties en data van al onze informatieavonden en inloopmomenten. De tenten van Glasvezel Zuidenveld zult u regelmatig tegenkomen op een centrale plaats in uw dorp. Heeft u nog twijfels of vragen, kom dan naar ons toe! Slecht ter been of weinig tijd? Bel of mail ons dan even. Onze helpdesk wordt geheel door vrijwilligers bemensd en zij helpen u graag verder.

Op naar de 40%.

Op naar een leefbaar en vitaal platteland waar jongeren alle kansen krijgen en waar ouderen fijn op hun eigen stek kunnen blijven wonen. Waar onderwijs en zorg niet onderdoen voor die in de stedelijke gebieden. Want iedereen kan hier straks aangesloten worden op glasvezel. Dat regelen we samen, als bewoners, met en voor elkaar. Zonder uw deelname lukt het niet, dus nú is het moment: pak dat formulier en schrijf u in voor een abonnement.