Glasvezel informatieavond

Glasvezelvragen? – Kom 11 maart naar Info-avond !

Daar waar de informatieavonden van Glasvezel Zuidenveld een aantal weken geleden stormachtig van start gingen, eindigen ze ook. Op 11 maart wordt in Zaal Cornelis weer een informatieve avond voor de inwoners van Dalen en omgeving gehouden.

Het percentage startte deze week met een krappe 14%, maar er wordt meer en snellere groei verwacht, zo vertelt Harry Lamberts, vrijwilliger van het eerste uur. “We hebben nu ruim 30 informatieavonden en een aantal inloopmomenten gehouden,” legt Lamberts uit. “We vervolgen onze campagne met nog meer inloopmomenten, want we merken dat daar veel behoefte aan is. Even echt 1 op 1 contact om te praten over de abonnementskeuze of over hoe het formulier ingevuld moet worden.

Wij begrijpen dat zoiets lastig kan zijn, dus wij staan elke week minimaal op 1 plaats klaar om onze medebewoners daarbij te helpen. Alle inloopmomenten kan men vinden op de blogpagina van onze website, die wordt ook regelmatig aangevuld”, zegt Lamberts die ook verklaart van een percentage van 14% nu nog niet wakker te liggen. “Maar die snellere groei moet er nu wel komen, dus ik zou iedereen willen oproepen: doe het nu! Geef je op voor een abonnement en help ons aan die 40%!”

Wie nog graag een keer alle informatie tot zich wil nemen of nog vragen wil stellen aan Glasvezel Zuidenveld op een informatieavond: 11 maart, Zaal Cornelis, om 19:30 gaat de zaal open en om 20:00 begint de presentatie.

(* Daarna is er alleen nog een kleinschalige avond voor Ermerzand op 14 maart en zijn er nog vele inloopmogelijkheden).

 

Bron: Dalen.nu