Er worden (kilo-)meters gemaakt! – Glasvezel Zuidenveld

De graafploegen maken meters, kilometers zelfs, en dat moet ook, want er moeten grote afstanden gegraven worden om de hele gemeente aan te sluiten. De graafploegen van de onderaannemer werken zo efficiënt en netjes mogelijk. Bermen, tuinen, stoepjes en inritten worden, binnen de grenzen van wat mogelijk is, allemaal zo netjes mogelijk achtergelaten. De bermen worden weer ingezaaid en al snel zal er niets meer te zien zijn van het graafwerk.

Mocht er bij de graafwerkzaamheden op uw terrein onverhoopt toch iets misgaan? Meld dat dan meteen. Is de betreffende graafploeg nog aanwezig, meld dan daar uw probleem. Zijn de graafmachines alweer vertrokken, stuur ons dan een e-mail met uw adresgegevens en uw opmerking over de graafwerkzaamheden. U kunt ons bereiken op info@glasvezelzuidenveld.nl

In principe wordt de kabel naar uw woning zo aangelegd  zo u zelf bent overeengekomen met de schouwer. Heel af en toe moet daarvan afgeweken worden wanneer er toch nog belemmeringen aangetroffen worden in de vorm van bestaande leidingen, puin in de grond of iets dergelijks.

Ligt de kabel eenmaal voor de gevel, dan kan het even duren voordat de HuisAanSluit-ploeg, de HAS-ploeg dus, u komt aansluiten. Voorafgaand aan dat bezoek, krijgt u van de aannemer een brief met daarin een voorgestelde datum en tijd van aansluiten en het adres van de website waarop u deze afspraak indien gewenst kunt verzetten naar een moment dat u beter uitkomt.

Bron: Glasvezel Zuidenveld
Blogdatum: 10 juli 2019
Auteur: Marja Jonkers