SamenDalen vernieuwt – maar is wel een dag uit de lucht

SamenDalen krijgt een nieuw jasje, en gaat vrijdag 21 mei een dag uit de lucht. Na twee jaar is het nodig dat de techniek achter de website wordt vernieuwd. En ook waren er wensen van gebruikers en organisaties waar we in de nieuwe opzet aan tegemoet willen komen. Wat gaat er veranderen?

Dorpsbelangen

Allereerst: SamenDalen is van Dorpsbelangen Dalen. Dat was niet goed te zien op de website. Dat wordt nu anders. SamenDalen blijft in hoofdzaak een nieuws- en agendawebsite voor alle Dalenaren, zoals ook is afgesproken in de Dorpsvisie. Wat verandert is dat Dorpsbelangen duidelijk de afzender is. Ook introduceren we het nieuwe logo van Dorpsbelangen met de molensteen, als symbool dat daar alles samenkomt.

Ruimte voor Dorpsinitiatieven

In Dalen zijn tal van initiatieven in het dorp, die op SamenDalen graag meer willen melden dan alleen de informatie op de organisatiepagina.
In de nieuwe opzet is er ruimte voor initiatieven om hun eigen webpagina’s in te richten. We beginnen met Dorpsbelangen zelf, de Daoler Tuun en Nei Naoberschap Dalen.
Er is plek voor alle Daler dorpsinitiatieven die hun informatie en nieuws op SamenDalen willen plaatsen. Zo is alles in en rond het dorp vindbaar op één plek!

Nog even geduld

Vrijdag gaat onze webbouwer WiesWies uit Sleen aan de slag met de website. Omdat ook de achterliggende techniek verandert is het een grote klus. We hopen dat het lukt in één dag en dat we zaterdagmorgen weer live kunnen.

Vandaag zijn we er nog. En dan: hopelijk tot zaterdag!