Programma Woonmarkt Dalen

Op zaterdag 2 oktober van 11.00-15.00 uur organiseert ‘Werkgroep Wonen’ van Dorpsbelangen Dalen een woonmarkt in de Spinde.

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in Dalen? Heeft u een vraag aan de gemeente inzake wonen? Wilt u meer weten over verduurzamen van uw woning? Heeft u ideeën over uw (toekomstige) woongenot?

Kom dan zaterdag naar de Woonmarkt in de Spinde. De markt wordt georganiseerd door de ‘Werkgroep Wonen’ van Dorpsbelangen Dalen en samenwerkingspartners rond wonen in Dalen. 

11.00 – 15.00 uur de markt is open voor bezoekers.

Wethouder Steven Stegen brengt in de ochtend een informeel bezoek aan de markt.

Wie kun je spreken op de Woonmarkt?

De volgende bedrijven en personen hebben een plek op de woonmarkt:

Zweers bouwbedrijf, Johan Scholten en Naober makelaars: presentatie over de Caspershof.

Jeroen Hoekstra: presentatie van de plannen aan de Drift.

Marthijs Wegdam: presentatie Brouwer locatie.

Domesta: Ineke Lopez Monegro geeft uitleg over de voorzieningenwijzer en budget coaches van Domesta.

Gemeente: Renske de Man, beleidsmedewerker Wonen is aanwezig met informatie over de Woonvisie en beschikbaar voor andere vragen aan de gemeente. 

Gebr. Oldejans: aanvragen vergunningen. Je kunt ze ook spreken in de boerderij op Noordwijk 4.

‘Werkgroep Duurzaam Dalen’ van Dorpsbelangen met informatie over afkoppelen hemelwaterafvoer, laadpunten elektrische auto, energiecoach, etc.

‘Werkgroep Wonen’ en Dorpsbelangen Dalen voor informatie, enquêtes, de Dorpsvisie e.d. De ‘Werkgroep Wonen’ is op zoek naar mensen die willen meedenken over wonen voor 60+ in een denktank.

Natuurlijk wordt de Spinde gezellig aangekleed. Jennie Soetebier (studio Virta) en Els Dijkstra verzorgen de aankleding van het interieur. Bloemenhuis Lubberman fleurt de markt op met mooie planten