Open Monumentendag bij museummolen ‘Jan Pol’

Museummolen ‘Jan Pol’ is tijdens de open monumentendagen op zaterdag 10 en zondag 11 september gratis toegankelijk van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Speciaal programma op zondag 11 september 

Het thema van de monumentendagen is dit jaar ‘Duurzaamheid’. De molen zelf is hiervan natuurlijk al bijna 150 jaar een voorbeeld.
Deze middag zal de werkgroep ‘Duurzaam Dalen’ van Dorpsbelangen Dalen met een stand op het molenplein staan om info te geven over al hun projecten zoals: Zonneroute A37, verduurzamen van Dalen, de energiecoach, warmtebeeldcamera enz.

De middag zal verder muzikaal worden gevuld. Om 13.30 uur begint popkoor ‘Daler Voices’ uit Dalen met een serie mooie popnummers zoals ‘Viva la Vida’, ‘California Dreaming’ en een ABBA-medley.

Afwisselend zal de Daler zangeres Inge Tibben een muzikale bijdrage leveren. Haar gevoelige Franse chansons zoals ‘La vie en rose’ worden afgewisseld met vlotte Nederlands- en Engelstalige nummers: ‘Mag ik dan bij jou’, ‘ Skyfall’ en andere.

Het molenplein wordt ingericht met een gezellig terras. We hopen dat u de artiesten komt bewonderen en dat wij er samen een gezellige middag van maken.

Gratis entree.