Nieuwe secretaris gezocht voor Dorpsbelangen Dalen

Dorpsbelangen Dalen heeft heel veel vrijwilligers die vanuit diverse werkgroepen veel goed werk verrichten in de samenleving van Dalen.

Werkgroepen van Dorpsbelangen

Drie werkgroepen ressorteren rechtstreeks onder Dorpsbelangen Dalen, dit zijn: 

Werkgroep Daoler Tuun: Beheer en onderhoud Daoler Tuun 

Werkgroep AED: Plaatsen, beheer en onderhoud AED’s in Dalen

Werkgroep Speeltuinen:  Ontwikkeling van 2 speeltuinen in Dalen. 

Deze werkgroepen voeren zelfstandig hun werkzaamheden uit en voeren ook een zelfstandig financieel beleid. Elk jaar worden de financiële administraties gecontroleerd en de definitieve verantwoording vindt plaats door de kascommissie tijdens de jaarvergadering van Dorpsbelangen Dalen. 

Vanuit de Dorpsvisie Dalen zijn 6 werkgroepen gevormd t.w: 

Werkgroep Samen Dalen 

Werkgroep Duurzaam Dalen 

Werkgroep Groen 

Werkgroep Wonen 

Werkgroep Verkeer, Vervoer en Veiligheid met de Wandelwerkgroep 

Werkgroep Zorg voor elkaar 

Deze werkgroepen hebben projecten afgerond of opgestart betreffende processen in Dalen die passen bij de diverse missies, visies en doelstellingen van de werkgroepen. 

Vrijwilligers

Alle werkgroepen bestaan uit vrijwilligers. De werkgroepen zijn over het algemeen qua bezetting goed op orde. Met name de sfeer in de werkgroepen is uitstekend. Het bestuur van Dorpsbelangen Dalen houdt de voortgang goed in de gaten (monitoring). Elke werkgroep heeft in het bestuur een vertegenwoordiger, zodat communicatie gemakkelijk en doelmatig plaatsvindt.

Het bestuur van Dorpsbelangen Dalen is dus zeer tevreden over het functioneren van alle werkgroepen en we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet ondanks dat we nu belemmerd worden door het coronavirus. Als dit virus beteugeld is gaan we weer volop aan de slag. 

Nieuwe secretaris voor Dorpsbelangen

Het geheel is een heel dynamisch gebeuren. Als er mensen zijn die mee willen helpen in deze dynamische organisatie dan kan dat. Onze huidige secretaris, Mariska Roossien, heeft veel zaken omhanden en zij moet van een aantal zaken afscheid nemen. Dus:

“Wie wordt de nieuwe secretaris van Dorpsbelangen Dalen? Wie pakt de uitdaging op?”

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Harry Lamberts, de voorzitter van Dorpsbelangen Dalen. Mail dan naar: harrylamberts17@gmail.com. 

Hij zal nadere toelichting geven over de inhoud van de functie. 

Harry Lamberts, voorzitter