Deze week nieuwe watertappunten in Dalen

Deze week komen er drie nieuwe watertappunten in Dalen. Op 13 juni is de tap op het Doeplein aangelegd. Op 15 juni komt er een tappunt bij het station en op 16 juni op het pleintje bij de Caspershof.

Dalen is dan nog beter klaar voor het toeristenseizoen en ook voor de Dalenaren zelf natuurlijk, als het heel warm wordt deze zomer!

De Waterleidingmaatschappij Drenthe stimuleert het plaatsen van watertappunten om te zorgen dat er overal goed drinkwater beschikbaar is. Zij zorgen voor de aansluiting, leveren het water en sluiten de tappunten in de winter af. De WMD heeft het tappunt geschonken dat bij de Caspershof komt.

Op het Doeplein is het watertappunt vlakbij de molen, in de buurt van de plek waar eerst het fonteintje was. Zo kunnen kinderen als ze op het Doeplein spelen altijd wat drinken. Dan wen je ook aan gewoon water; veel beter dan pakjes frisdrank en bubbels.

Dorpsbelangen Dalen heeft gezorgd voor het watertappunt bij het station en draagt ook bij aan het watertappunt bij de Caspershof.

Foto: WMD