Paasbrunch: Aardappelkoekjes met kwartelei en kaviaar

Dit is een heerlijk en feestelijk recept voor de paasbrunch. Ieder jaar wordt mij weer gevraagd of ik het alsjeblieft weer wil maken. En ik doe dat graag, want het is erg lekker!

Ik gebruik geen echte kaviaar maar imitatiekaviaar. Dit zijn vaak haringeitjes of foreleitjes. Let op bij de forel dat er geen suiker in zit!

Wat heb je nodig?

Ingrediënten voor 4 personen:

2 nicola aardappelen
1/2 rode ui
1 eidooier
peper en zout
4 kwarteleitjes
Kaviaar

Hoe maak je het?

Schil de aardappelen en de ui, rasp ze grof en meng goed met peper, zout en eidooier.
Bak hiervan kleine aardappelkoekjes in olijfolie ongeveer 7 minuten om en om.
Bak de kwarteleitjes en leg ze op het koekje. Serveer ze op kleine bordjes en lepel er een flinke dot kaviaar op.

Fijn en vrolijk Pasen!

Britt