Tip van de bibliotheek: gratis online cursussen

Wist u dat er meer dan 160 online cursussen beschikbaar zijn voor leden van de bibliotheek? En dat er ook een cursusaanbod is voor niet-leden? Zo kan iedereen online leren en zich blijven ontwikkelen.

Gratis voor biebleden

Er zijn cursussen te volgen op allerlei gebied, bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke ontwikkeling, taal en commerciële vaardigheden. Alle leden van de bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. Je volgt de cursussen zelfstandig, thuis en op ieder gewenst moment. Je mag zoveel cursussen volgen als je wilt.
Een kleine greep uit de vele mogelijkheden: Kritisch denken; PowerPoint; Presenteren; Programmeren; Marketing; Fotografie; Inspirerend leiderschap; Snellezen; Commerciële vaardigheden; Notuleren; Doen waar je blij van wordt; Gesprekstechnieken en je kunt er talen leren. Er is heel veel keus! Bekijk de mogelijkheden via de link naar de pagina van bibliotheek.nl, waar je je ook kunt aanmelden voor de cursussen.

Ook voor niet-leden

Er zijn ook 28 cursussen gratis beschikbaar voor niet-leden, Je kunt je vaardigheden verbeteren op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Ook kun je kiezen voor de cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfulness, sporten en bewegen, Gezond eten of de korte cursus Geluk.
Aanmelding kan door gratis toegang te vragen via deze link naar de website van de nationale bibliotheek KB.