De bieb gaat weer open!

Eindelijk is het zover, bieb Dalen gaat ook weer open! Lezers zijn weer welkom in onze eigen vestiging!
Ook Oosterhesselen heropent binnenkort en daarmee zijn alle bibliotheken in de gemeente Coevorden weer open. Bezoekers kunnen weer materialen lenen en inleveren. De openingstijden zijn tot 1 september aangepast.

Zomerrooster en aanpassingen

We gaan werken volgens het zomerrooster. Vanaf vrijdag 26 juni is de bieb in Dalen geopend op de vrijdag van 14.00 -17.00 uur en van 18.00 -20.00 uur.

In de bieb wordt ruimte gecreëerd zodat iedereen rustig boeken kan uitzoeken en de wegen elkaar niet kruisen. Natuurlijk gelden ook bij ons de coronaregels. Ze hangen bij de ingang en in de bieb. Bij de ingang hangt ook een affiche met de spelregels die in de vestiging van toepassing zijn, bijv. handen reinigen, het gebruik van een mandje, het inleveren van de boeken bij de ingang, het gebruik van de zelfservice bij het lenen. Er geldt een maximum van vier bezoekers tegelijk.

Beperkte dienstverlening

Op dit moment is het alleen mogelijk om materialen te lenen en in te leveren. Van de andere faciliteiten, zoals de leestafel, computers en kopieermachine kunnen klanten geen gebruik maken. Boeken kunnen online gereserveerd worden (kies voor ophaallocatie Dalen) en in Dalen worden opgehaald.
Voorlopig zullen er nog geen andere activiteiten zoals het handwerkcafé kunnen plaatsvinden.

We hopen u binnenkort weer in de bieb te zien!