De bieb brengt reserveringen thuis

Ook Bieb Dalen start volgende week met een bijzondere service: we brengen de gereserveerde boeken bij u thuis!

Bestaande reserveringen

Als er reserveringen voor u staan, worden deze binnenkort – na telefonische afspraak- bij u thuis bezorgd. De boeken worden vooraf schoongemaakt en worden in een papieren tas bij u gebracht.

Nieuwe reserveringen

We willen de collectie zoveel mogelijk beschikbaar maken, dus u kunt ook nieuwe reserveringen plaatsen. Wel moeten dit boeken zijn die aanwezig zijn in de bieb van Dalen (er worden geen boeken op transport gezet vanuit andere vestigingen). Als u via de website van bieb Dalen zoekt, ziet u of het gezochte boek in Dalen aanwezig is. Ook deze reserveringen brengen we bij u thuis, na telefonisch contact. Als u niet kunt inloggen, kunt u kijken of wat u zoekt aanwezig is en dan een mail sturen naar: info@bibliotheekdalen.nl

Niet inleveren

Het is niet mogelijk om boeken in te leveren. De inleverdata worden automatisch verlengd tot de bibliotheken weer open zijn.

Onderhoud aan de catalogus

Let op: vanaf zondagavond 22 maart 19.00 uur tot maandagochtend ca. 09.00 uur is er onderhoud aan de catalogus. U kunt dan niet inloggen en reserveringen plaatsen.