Bieb Dalen tijdelijk inlever- en afhaalpunt

Op 4 november kwam het kabinet met een versoepeling van de nieuwe coronamaatregelen voor de bibliotheken. Bibliotheken blijven gesloten voor het publiek, maar mogen wel boeken en andere materialen afgeven en innemen.

Hoe werkt het inlever- en afhaalpunt?

Eerst reserveren

Je kunt boeken en andere materialen reserveren via de catalogus op www.bibliotheekdalen.nl of via de telefoon of tablet-app BibliotheekWise.

Telefonisch reserveren kan ook, bij de Klantenservice op nummer 088 0128000 (van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 u).
Zodra het gereserveerde voor je klaarstaat, krijg je een afhaalbericht. De materialen worden voor zes weken uitgeleend en in een tas gepakt, voorzien van naam en adres.

Dan afhalen bij de bieb op woensdagmiddag

Afhalen kan tijdens de openingstijden van het inlever- en afhaalpunt. De openingstijden van het inlever- en afhaalpunt van Bibliotheek Dalen zijn op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 u.

De bibliotheek blijft tot 19 november gesloten

De bibliotheken in Nederland zijn gesloten voor publiek, tenminste tot donderdag 19 november.
De inleverdata worden dusdanig verlengd dat je de materialen binnen twee weken na heropening kunt terugbrengen. Je kunt de inleverdata zien op je persoonlijke pagina.
Alle activiteiten in de bieb zijn geannuleerd.

Online bibliotheek

Online activiteiten gaan wel door. Al zijn de bibliotheekgebouwen gesloten, je kunt gebruik blijven maken van onze digitale diensten zoals e-books, luisterboeken, online cursussen en voorleesfilmpjes.

Bezoek daarvoor de website van de bibliotheek of gebruik de e-book app op je tablet of telefoon.