Fiets Totaal in Dalen

Aan de Emmerweg 8 is gevestigd Fiets Totaal Dalen.
We praten via de telefoon met Marco Keuter, de eigenaar van deze fietswinkel.

Rustig

De laatste weken is het voor Marco te rustig. Waarschijnlijk door de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft hij duidelijk minder aanloop, al lijkt het sinds de Paasdagen iets meer aan te trekken.

Maatregelen

Hij heeft natuurlijk maatregelen tegen de verspreiding van het virus genomen zoals dat hoort. Er hangt een brief bij de ingang met de regels die in acht te nemen zijn, zoals dat Marco achter de toonbank blijft, hij zorgt dat er steeds voldoende afstand is tot de klant, hij wast heel vaak zijn handen en draagt meestal handschoenen.

Verkoop

Marco heeft de speciale winterbeurtactie voor de fiets verlengd tot 1 mei. Tegen een speciaal tarief wordt de fiets dan helemaal opgeknapt. Nieuwe fietsen van alle merken zijn door hem te leveren en hij verkoopt ook de Azorfietsen, een kwaliteitsfiets uit Hoogeveen. Marco bouwt ook gewone fietsen om tot elektrische fietsen, dat kan bij de meeste fietsen.

Tot slot

Marco hoopt dat de mensen gezond blijven en dat deze bijzondere periode snel voorbij gaat.
Tot slot wijst hij nog op zijn speciale service: hij haalt en brengt de fietsen indien gewenst bij u thuis! Kijk verder ook op zijn website: Fietstotaaldalen.nl