Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Weijdepop en Pearl Village

01-07-2022, 17:00-23:59

Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 belooft een onvergetelijke editie te worden na een bijzonder lang jaar zonder festivals. Iedereen kan hier genieten op het festivalterras, eten bij de food area en dansen, zingen en springen op één van de drie podia!

Vrijdag 1 juli

Vrijdagavond is voor jong én oud, met muziekgenres van urban, house, hardstyle, nederlandstalig tot aan pop, jazz, blues, country & rock and roll. De vrijdagavond is Weijdepop Pearl Village, een avond met de beste DJ’s uit de regio, en de sfeer van de hipste Ibiza clubs.

Muziekprogramma

Al sinds 2015 organiseren Pearl Village Festival & Weijdepop het festival samen.
Pearl Village focust zich meer op de elektronische stijlen (hardstyle, house, urban, EDM, techno).
Weijdepop brengt het gehele weekend op één stage, De Huiskamer, live muziek ten gehore met tal van bands (van rock, jazz, blues tot aan country en andere bijzondere stijlen).

Op vrijdag gaat ‘de Knapschuur’ stage los met Hardstyle. Hier zul je van begin tot eind early, classics, raw en hardcore/uptempo horen.

De Indoor Mainstage is er voor iedereen.
Jong- en oud zal hier het gehele weekend kunnen meeblèren en dansen op bekende muziek met een afwisseling van DJ’s, zangers/zangeressen en coverbands.

Praktisch

Vrijdag: 17:00 – 01:00 uur
Je kunt tickets bestellen via deze link naar de ticketpagina van Weijdepop Pearl Village.

Pearl Village Festivalterrein Reindersdijk 4 te Dalen

Bekijk hieronder het uitgebreide programma voor vrijdag. Alle informatie over Weijdepop is te vinden op de website via deze link.

Gegevens

Datum:
01-07-2022
Tijd:
17:00-23:59
Agenda Categorie:

Locatie

Weijdepop
Reindersdijk 4
Dalen, Nederland
+ Google Maps