Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Weijdepop en Pearl Village

03-07-2022, 15:00-23:00

Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 belooft een onvergetelijke editie te worden na een bijzonder lang jaar zonder festivals. Iedereen kan hier genieten op het festivalterras, eten bij de food area en dansen, zingen en springen op één van de drie podia!

Zondag 3 juli: Sunday Funday

Zondag is Sunday Funday, voor iedereen! Gratis naar binnen en tussen 15:00 – 23:00 is er van alles te beleven. Ontmoet vrienden en bekenden en geniet van de optredens!
Met de geweldige ‘Legendary Rock Chicks’ show van Dilana Smith en Hollandse hits van o.a. Ferry de Lits en Arjon Oostrom.
Sunday Funday wordt dit jaar pas echt leuk met tal van leuke activiteiten voor jong (en oud), zoals voetbaldart, spijkerbroekhangen, gatenkaas, touwtrekken, bierfietsen, gratis suikerspinnen en schminken!

Muziekprogramma

Al sinds 2015 organiseren Pearl Village Festival & Weijdepop het festival samen.
Pearl Village focust zich meer op de elektronische stijlen (hardstyle, house, urban, EDM, techno).
Weijdepop brengt het gehele weekend op één stage, De Huiskamer, live muziek ten gehore met tal van bands (van rock, jazz, blues tot aan country en andere bijzondere stijlen).

Op zondag zal ‘de Knapschuur’ voornamelijk in het teken staan van bekende Nederlandstalige hits en soortgelijke bekende muziekstijlen.

De Indoor Mainstage is er voor iedereen.
Jong- en oud zal hier het gehele weekend kunnen meeblèren en dansen op bekende muziek met een afwisseling van DJ’s, zangers/zangeressen en coverbands.

Praktisch

Tijden: Zondag: 15:00 – 23:00 uur
Zondag is de toegang gratis.

Pearl Village Festivalterrein Reindersdijk 4 te Dalen

Bekijk hieronder het uitgebreide programma. Alle informatie over Weijdepop is te vinden op de website via deze link.

Gegevens

Datum:
03-07-2022
Tijd:
15:00-23:00
Agenda Categorie:

Locatie

Weijdepop
Reindersdijk 4
Dalen, Nederland
+ Google Maps