Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Volleyfuif 2023

28-10-2023, 13:00-21:00

Logo van de volleybalvereniging Dalen

Leuke activiteitenmiddag met de kids en/of zin om gezellig een avondje te volleyballen met familie, vrienden, buren en/of collega’s?

Volleybalvereniging Dalen wil meer zijn dan alleen een sportclub en draagt graag bij aan de saamhorigheid in en rondom Dalen. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor de VOLLEYFUIF 2023 op zaterdag 28 oktober!

Een héle dag volleybalplezier voor jong en oud waarbij je geen lid hoeft te zijn van de vereniging om mee te mogen doen.

Zit je zelf niet op volleybal? Geen probleem! Iedereen is welkom. Of je nou een ster bent in volleybal of nog even moet oefenen voor die tijd. We zien jullie graag!

Deze dag zal van start gaan om 13.00 uur met diverse activiteiten voor de jeugd t/m 16 jaar. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes, iedereen is welkom! En dat, helemaal gratis!😲

‘s Middags vanaf 17.00 uur start het 4×4 volleybaltoernooi! Vorm een team met buren, vrienden, collega’s en/of familie vanaf 16 jaar en doe mee! Met wie ga jij voor de winst? 🙂

Na afloop van het toernooi is het tijd voor drankjes en dansjes en zal een feestje zeker niet ontbreken! Voor elk wat wils op sportpark ‘t Grootveld!
Aanmelden voor 4×4 toernooi kan via deze link naar de website van de Volleybalvereniging Dalen

💥 Wees er snel bij & meld je nu aan! 💥

 

Gegevens

Datum:
28-10-2023
Tijd:
13:00-21:00
Agenda Categorie: