Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Seizoensopening VV Dalen en SJO Dalen – DSC

03-10-2021, 10:00-17:00

Na een Coronajaar waarin er vrijwel geen activiteiten konden worden georganiseerd, pakken VV Dalen en SJO Dalen-DSC de draad weer op! Op zondag 3 oktober is vanaf 10.00 uur de seizoensopening op Sportpark ‘t Grootveld. Dalen 1 speelt op deze dag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De vereniging grijpt dit aan om deze dag vanaf 10.00 uur activiteiten voor jong en oud te organiseren, gesponsord door Plus Assen-Dalen. Iedereen is van harte welkom! Voorzitter Martijn Heerkes: “We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten!”

Kinderen

De dag begint om 10.00 uur. Kinderen kunnen met de snelheidsmeter ontdekken hoe hard ze tegen een bal kunnen trappen. Ook kunnen ze deelnemen aan de penaltybokaal met keeper Nick Borgman. Voor de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën liggen er leuke prijzen klaar. Ook is er een springkussen. Plus Assen-Dalen stelt voor alle kinderen een traktatie beschikbaar.

Zanger Chris de Roo

Om 12.45 uur speelt JO 13-1 tegen Beilen JO 13-1. Dit als voorwedstrijd van Dalen 1-Beilen 1. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. Bij de opkomst worden beide teams vergezeld door de jongste jeugd van SJO Dalen-DSC. Op dit moment telt deze groep, JO-7, maar liefst 25 spelers! Dat belooft wat voor de toekomst. In de rust en na afloop van deze wedstrijd is er een Rad van Fortuin waarvoor lokale sponsoren prijzen beschikbaar stellen. En als klap op de vuurpijl treedt zanger Chris de Roo na de wedstrijd op!

Gegevens

Datum:
03-10-2021
Tijd:
10:00-17:00
Agenda Categorie: