Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

SamenDalen informatiemiddag

17-10-2019, 15:00-16:30

Foto Selkersgoorn

Hoe krijg ik  SamenDalen als app op mijn telefoon? Kan ik er zelf ook iets op zetten? Waar kan ik de foto’s vinden? Op donderdagmiddag 17 oktober organiseert de Werkgroep Zorg voor ouderen een informatiemiddag over de website SamenDalen. We vertellen hoe het werkt wat je kunt vinden op de website: nieuws, de agenda, alles over sport en glasvezel en heel veel foto’s in de fotoalbums van de website.

Dalertjes voor hulp of gezelschap

We besteden natuurlijk ook veel aandacht aan de Dalertjes. Als je hulp zoekt bij een klus of je wilt graag iets samen met iemand gaan doen, je wilt wel muziek maken met iemand anders of samen wandelen, dan kun je een Dalertje plaatsen. Maar ook als je een cursus geeft, een leesgroep wilt starten of als je wel graag iemand af en toe in de tuin wilt helpen kun je een Dalertje plaatsen.

Hoe dat moet vertellen we donderdagmiddag.

SamenDalen op je tablet of telefoon

Als je SamenDalen altijd bij de hand wilt hebben, zorg dan dat de website als app op je telefoon staat. Als je dat moeilijk vindt of het is niet gelukt met de folder er bij kun je ook terecht op deze middag. We helpen je om dat in orde te maken.

Natuurlijk kun je ook allerlei vragen stellen aan de Werkgroep!

Gegevens

Datum:
17-10-2019
Tijd:
15:00-16:30
Agenda Categorie:

Locatie

Selkersgoorn
Maandehof 11
Dalen, 7751 CZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0900 0591
Bekijk de site van Locatie