Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Ontwerp-je-speeltuindag

28-09-2019, 11:00-15:00

Foto van kinderen die hun koopwaar aan de man proberen te brengen tijdens de kindermarkt in Dalen 21 augustus 2019.

Op zaterdag 28 september (Burendag 2019) organiseert de Werkgroep Speeltuinen in Dalen op drie locaties in Dalen van 11.00 tot 15.00 uur de ‘Ontwerp-Je-Speeltuindag’ georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om met ideeën te komen en zich te laten informeren.

Het idee is om op locaties aan de Kolkakkers/Laveringsveen, Stellingmolen/rand parkje en aan de Wilgenstraat (terrein tussen de Keuterbrink en Vleerweg) samen met de inwoners en kinderen in de buurt na te denken over nieuwe speeltuinen.

We willen graag weten wat, met name kinderen, in hun speeltuin willen. Wat voor toestellen moeten er komen? Hoe moet het eruit zien? Ze kunnen dit ter plekke doen door bijvoorbeeld iets te tekenen, er is genoeg knutselmateriaal aanwezig, maar het kan ook van te voren waarna ze het bij ons inleveren. We richten ons daarbij op kinderen in de basisschoolleeftijd en jonger.

Uiteraard willen we dit ook graag van (groot)ouders, buurtbewoners en andere belangstellenden weten. Ook kunnen we het ons voorstellen dat dit initiatief vragen oproept. Tijdens deze dag informeren we iedereen graag over onze plannen en beantwoorden we vragen. Kortom, iedereen is van harte welkom!

Wil je alvast meer weten? Kijk dan naar ons nieuwsbericht of op Facebook of Instagram: @speeltuinendalen. Of neem contact met ons op via e-mail.

Logo speeltuinen Dalen

Gegevens

Datum:
28-09-2019
Tijd:
11:00-15:00
Agenda Categorieën:
,

Organisator

Werkgroep Speeltuinen
E-mail
speeltuindalen@gmail.com