Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Loopgroep Codac gaat het Drenthepad wandelen

Nieuwe etappe Drenthepad CoDaC

17-02-2024, 08:00-17:00

Loopgroep CoDaC is op weg met het Drenthepad.

We genieten van een mooie en afwisselende wandelroute door Drenthe. We gaan maar liefst 340 kilometer door Drenthe wandelen en ontdekken de unieke geschiedenis.
Wees gerust: we lopen de route in etappes van 16 tot 20km.
Het pad leidt je door 3 nationale parken, over de Hondsrug en het enige archeologisch Rijksmonument van Nederland met hunebedden en grafheuvels.

Iedereen mag meewandelen. Je bent zelf vrij om het aantal etappes te kiezen, dat je mee wilt doen.

Etappe 2 – 17 februari van Roden naar Eelderwolde

De etappe van 17 februari 2024 is 19,7 km en gaat van Roden naar Eelderwolde. Neem zelf eten en drinken mee voor onderweg. Zorg voor goed schoeisel en goede kleding.

 

Hoe wordt het vervoer geregeld?

Voor het vervoer naar de startlocatie doen we een beroep op de deelnemers. We verzamelen ons 17 februari 2024 om 08:00 uur bij de P+R-parkeerplaats achter het treinstation (Parallelweg) in Coevorden. Kom zoveel mogelijk met een auto. Vanaf de verzamelplek vertrekken we met zo min mogelijk auto’s naar de startlocatie van de etappe. Daar stappen de passagiers uit en de chauffeurs brengen de lege auto’s naar de finishlocatie om vandaar gezamenlijk met 1 auto terug te rijden naar de startlocatie van de etappe. Zij voegen zich daar bij de groep en de wandeling kan beginnen. Na de wandeling wordt de chauffeur van de auto bij de startlocatie daar afgezet.

Startlocatie : P-plaats bij Palestra Fitness Roden Groene Zoom 3 Roden
Finishlocatie: Parkeerstrook langs de straat Zweerdeneiland 71 Eelderwolde

Kosten

Deelname voor CoDaC-leden is gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van € 3,00 per etappe. De niet-leden krijgen achteraf een betaalverzoek.

Aanmelden kan via deze link naar de CoDaC-website

Communicatie

Wanneer u zich aanmeldt zullen wij uw telefoonnummer toevoegen aan een whatsapp-groep. Via deze whatsapp-groep zullen wij u gedurende de periode dat het Drenthepad gelopen word, op de hoogte houden. Uw nummer zal alleen in deze groep worden gebruikt en u kunt te allen tijde besluiten deze groep te verlaten. Na het voltooien van het Drenthepad zal de whatsapp-groep worden verwijderd.

Deelname is voor eigen risico. CoDaC kan in geen enkele mate aansprakelijk worden gesteld bij evt. opgelopen schade.

Het Wandelschema 2024

De data in 2024 zijn:
17 februari
23 maart
20 april
11 mei
22 juni
21 september
19 oktober
16 november

Heel veel wandelplezier!

Gegevens

Datum:
17-02-2024
Tijd:
08:00-17:00
Serie:
Agenda Categorie: