Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Kom naar Sportspeeltuin Dalen

Kom naar Sportspeeltuin Dalen

31-05-2024, 16:00-17:00

Foto Gyminstuif in gymzaal Dalen

Gymvereniging Dalen en Volleybalvereniging Dalen slaan de handen ineen en organiseert de komende weken de Sportspeeltuin. De Sportspeeltuin is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Het is een programma waarbij kinderen tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorisch vaardigheden werken. De focus ligt dus niet direct op het beoefenen van gym en/of volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die van belang zijn voor alle sporten. Het doel is om de kinderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen om de motorische ontwikkeling zo breed mogelijk te stimuleren.

Wat gaan we doen?

Balanceren, klimmen, rollen, springen, rennen, gooien en vangen, schoppen, stoeien en bewegen op muziek.

Wanneer?

De sportspeeltuin wordt op vrijdag van 16.00 -16.45 uur in zaal 3 in sporthal ‘t Grootveld georganiseerd op: – Vrijdag 24 mei – Vrijdag 31 mei – Vrijdag 7 juni De middagen kunnen kosteloos door de kinderen (en evt ouders) worden bijgewoond.

Wanneer dit aansluit wordt de Sportspeeltuin vanaf volgende sportseizoen opgenomen in het lesprogramma van beide verenigingen.

Hier zijn de links naar beide verenigingen: Volleybalvereniging Dalen en Gymnastiekvereniging Dalen

Tot één (of meerdere) van bovengenoemde vrijdagen!

Gegevens

Datum:
31-05-2024
Tijd:
16:00-17:00
Serie: