Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Kinderkledingruilbeurs op 6 april

06-04-2024, 09:30-15:30

Foto van kinder T-shirt met de tekst: "wacht maar tot ik groot ben", op de kledingkinderbeurs in het verzorgingstehuis Selkersgoorn in Dalen; oktober 2019.

Dit doen we met veel plezier omdat het op zoveel vlakken een goed gevoel geeft:
– Tweedehands kleding gebruiken zorgt voor minder impact op het milieu, minder CO2-uitstoot, minder afval, minder grondstoffengebruik.
– Ruilen is gratis, dat is fijn voor iedereen. Het is een mooie manier om kleding voor je kinderen uit te zoeken.
– Het ruimt lekker op.
– Je weet zeker dat de kleding die je inlevert op een goede plek terecht komt.
– Het is gezellig om samen kleding uit te zoeken en het geeft een fijn gevoel als je een kledingstuk vindt waarvan je zeker weet dat jouw kind er heel blij van zal worden.

Wat zijn de kosten?

Deelnemen, ruilen en halen is geheel gratis. Mocht je wel iets willen geven om ons te helpen de kosten te dekken; er staat een potje voor een vrijwillige bijdrage. Hiervan kunnen wij de onkosten die we maken weer betalen.
De huur van het gebouw wordt gefinancierd door Dorpsbelangen Dalen, daardoor kunnen we de deelname tot nu toe gratis houden.

Waar moet je zijn?

De kinderkledingruilbeurs vindt plaats in De Weme,  Hoofdstraat 24 in Dalen. Dat is schuin tegenover restaurant De Baander en de winkel Jan Witvoet.

Dagindeling

Kinderkleding (schoon en in goede staat) mag ingeleverd worden in de ochtend van 9:30 tot 11:30 uur. Brengen, maar niets halen? Ook dan ben je van harte welkom. Anderen hebben in de middag dan meer keuze. Boven- en onderkleding, sokken, schoenen en jassen; alles is welkom. Als het mogelijk is, dan graag op maat gesorteerd aanleveren, als dat niet kan is dat niet erg en doen we dit zelf.
Uitzoeken van ‘nieuwe’ kleding kan van 13:00 tot 15:30 uur.
Aan het einde van de dag van 14:30 tot 15:30 uur is iedereen welkom om kleding uit te zoeken. Ook als je niets hebt gebracht (bijvoorbeeld als je net een baby hebt, of misschien geen goede ruil-kleding) ben je van harte welkom!
Na 15:30 uur gaan we opruimen. Een deel van de overgebleven kleding wordt opgeslagen tot de volgende ruilbeurs in het najaar. De rest gaat naar een lokaal goed doel.

Kortom: ’s Morgens brengen, ’s Middags halen.
Gratis – Hergebruik – Doorgeven – Minder afval – Beter voor het milieu.
Kom je ook?
Voor vragen: ruilbeursdalen@gmail.com / Of kijk op: https://www.facebook.com/Kledingruilbeursdalen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6-april-2024.jpg

Gegevens

Datum:
06-04-2024
Tijd:
09:30-15:30