Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Kinderkleding- en speelgoedruilbeurs De Weme

26-11-2022, 13:00-16:00

Foto van aantal dames die de kinderkledingbeurs bezoeken.

Op zaterdag 26 november van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een kinderkleding- en speelgoedruilbeurs in De Weme. ’s Morgens inleveren en ’s middags kun je nieuwe spullen uitzoeken. Ook handig voor sinterklaas- en kerstcadeautjes!

Kleding en speelgoed inleveren

Gedragen, maar nog goede kinderkleding en speelgoed dat nog in goede staat is mag je inleveren tussen 9:30 uur en 11:30 uur Het mag niet kapot zijn. Kapotte kleding en speelgoed geven we weer mee terug.

Voor het speelgoed werken we met een puntensysteem. Voor de kinderkleding werken we zonder puntensysteem. We werken op basis van vertrouwen en je mag maximaal net zo veel meenemen als je hebt ingebracht.

Wil je wel kinderkleding en/of speelgoed dat nog in goede staat is brengen, maar niets halen: ook dan bent ook van harte welkom. Anderen hebben in de middag dan meer keuze.

’s Middags kleding uitkiezen

Tussen 13:00 uur en 16:00 uur kun je ‘nieuwe’ kleding en speelgoed uit komen zoeken.

Aan het einde van de dag, tussen 15:00 uur tot 16:00 uur mogen ook mensen kinderkleding en speelgoed komen halen die niets in hebben gebracht. Bijvoorbeeld als je net een baby hebt, dan heb je nog niets om te kunnen ruilen.

Na afloop

Na 16:00 uur ruimen we op. Wat overblijft van het speelgoed gaat naar een lokaal goed doel. Een deel van de overgebleven kleding wordt opgeslagen tot het voorjaar. De rest gaat ook naar een lokaal goed doel.

Praktisch

Deelnemen, ruilen en halen is geheel gratis. De ruilbeurs is in de Weme, aan de Hoofdstraat, schuin tegenover Restaurant de Baander en de winkel Jan Witvoet.

Gegevens

Datum:
26-11-2022
Tijd:
13:00-16:00
Agenda Categorie:

Locatie

De Weme
Hoofdstraat 24
Dalen, 7751 GC
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie