Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Inloopavond Turfrunners RopaRun

09-11-2023, 20:00-22:00

Op donderdag 9 november houdt het team van de Turfrunners een inloopavond voor de RopaRun.

Tijdens deze inloopavond zal een groot deel van het huidige team aanwezig zijn en zullen we de in seizoen 2023 door de RopaRun gefinancierde VR brillen officieel gaan uitreiken aan Treant.

Daarbij: de Turfrunners zijn op zoek naar teamleden voor allerlei taken om de Roparun tot een succes te maken.

Ook dit jaar zal het team Turfrunners in het pinksterweekend van 2024 weer deelnemen aan de RopaRun door Nederland. Gezamenlijk halen we middels deze 560km lange estafettetocht geld op voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Teamleden gezocht

Voor het team van 2024 zoeken ze nog een aantal enthousiaste teamleden om samen het doel te bereiken. Ze zoeken mensen die mee gaan op route en ook mensen met een netwerk om contact te houden met de sponsoren en om alle teams hartelijk te ontvangen tijdens de doorkomst door Dalen. Wij zijn dus niet alleen op zoek naar hardloper, ook begeleiders zijn zeker nodig.

Interesse? Kom op 9 november naar de inloop

Wil je hier meer over weten en ben jij misschien bereid om je in te zetten voor ons team en voor het goede doel van de RopaRun?

Meld je dan aan via info@turfrunners.nl of loop op 9 november vanaf 20.00 uur binnen in de grote zaal van de Selkersgoorn voor meer informatie. Samen kijken we waar we je hulp kunnen inzetten en hoeveel tijd je beschikbaar bent voor ons team.

We zien je graag op 9 november !

Gegevens

Datum:
09-11-2023
Tijd:
20:00-22:00
Agenda Categorie: