Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Inloopavond organiseren evenementen

16-05-2024, 17:00-20:00

De gemeente Coevorden houdt op donderdag 16 mei een inloopavond voor organisatoren van evenementen. Met de inloopavond helpt de gemeente organisatoren op weg om ook dit jaar goed op de hoogte te zijn.

Tijdens de avond zijn deskundigen aanwezig, die vertellen over recente ontwikkelingen in de regelgeving. Zij geven praktische tips over hoe aan de eisen kan worden voldaan.

Er zijn adviseurs van gemeente, provincie Drenthe, politie, brandweer en de geneeskundige hulpverlenersorganisaties in de regio. Ook is er een adviseur aanwezig die veel kan vertellen over ecologische vraagstukken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met een ervaringsdeskundige over de toegankelijkheid van evenementen voor minder-validen.

Aanmelden via de website Gemeente Coevorden

De inloopavond wordt gehouden in het Wapen van Aelden aan de Aelderstraat 6 in Aalden en duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur. Voor de inloopavond is aanmelden verplicht. Dat kan via de website van de gemeente Coevorden via deze link. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief voor evenementen om op de hoogte te blijven. Op de evenementenpagina van de gemeentewebsite vind je alle informatie over het organiseren van een evenement.

Gegevens

Datum:
16-05-2024
Tijd:
17:00-20:00
Agenda Categorie: