Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Inloopavond herinrichting Oude Coevorderweg De Bente

12-05-2022, 18:00-19:30

Foto werkzaamheden De Bente april 2021
De gemeente Coevorden gaat in de Oude Coevorderweg het bestaande riool vervangen. Gelijktijdig gaan we in de Oude Coevorderweg en De Bente een afzonderlijk infiltratieriool aanleggen voor het apart afvoeren van het regenwater. We maken van de gelegenheid gebruik om ook de straat opnieuw in te richten. U kunt meepraten over de nieuwe inrichting van de straat voor uw woning.

Inloopavond 12 mei

Praat mee op donderdag 12 mei 2022 tussen 18.00 en 19.30 uur De inloopavond is in het MFC De Spinde, Wettringerlaan 1 in Dalen. Wij zijn benieuwd wat u vindt van de tekening met de nieuwe inrichting van de straat. Een van de belangrijkste verandering is dat wij van plan zijn de asfaltverharding in de Oude Coevorderweg te vervangen door klinkers. Waar wordt u blij van, wat vindt u belangrijk. Wij horen het graag van u. U kunt de tekeningen bekijken, vragen stellen en laten weten wat u van de plannen vindt. Wij verzamelen alle reacties. Op basis van uw reacties gaan we beoordelen of de plannen aangepast worden.

Planning

Na de definitieve plannen wordt het werk aanbesteed De aanbesteding zal in het tweede kwartaal van dit jaar plaats vinden. Wij komen bij u terug als de aannemer bekend is en deze zal de planning en fasering dan bekend maken. Heeft u vragen stuur dan een e-mail naar r.snijders@coevorden.nl

Gegevens

Datum:
12-05-2022
Tijd:
18:00-19:30
Agenda Categorie: