Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Informatieavond onderzoek hybride warmtepompen

06-07-2023, 19:00-21:30

De komende 3 jaar vindt er in een deel van Dalen (rond de Westerwijk, Kolkakkers, Goornstraat, Ballandstraat, Christiaansplein, Fledderusstraat) een onderzoek plaats waarin wordt onderzocht hoe een hybride warmtepomp overbelasting op het stroomnet voorkomt, zonder dat dit ten koste gaat van het wooncomfort. Voor dit proefproject is een groep van 100 hybride warmtepompen nodig die zich allemaal achter dezelfde trafo bevinden. De volledige adressenlijst van woningen achter deze trafo vind je via deze link. Om te stimuleren dat er een groep van 100 identieke warmtepompen achter dezelfde trafo ontstaat, krijgen inwoners uit het dorp Dalen die in het onderzoeksgebied wonen, de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden een warmtepomp aan te schaffen.

Goede redenen om mee te doen

Als u meedoet met dit project krijgt u een deelnemersvergoeding, ontvangt u subsidie én hebt u daarnaast nog steeds de mogelijkheid om de bijdrage vanuit het project Aardgasvrij Dalen aan te vragen. Meer informatie over het proefproject kunt u vinden op de website van het proefproject5 DACS-HW. En meer informatie over Aardgasvrij Dalen vindt u binnenkort op de website van aardgasvrij Dalen.

Informatieavond 6 juli

Op donderdag 6 juli organiseert de werkgroep Duurzaam Dalen een informatieavond. De deuren van MFC De Spinde in Dalen zijn geopend van 19.00 tot 21.30 uur. Alle belangstellende Dalenaren zijn welkom doch met name de bewoners van het proefgebied. Folkert Sinnema, voorzitter van de werkgroep Aardgasvrij Dalen opent het programma om 19.30 uur. DACS-HW projectpartners Enexis, Intergas en Inversable zullen een toelichting geven op het proefproject. Het inhoudelijke deel van de informatieavond, inclusief plenaire vragenronde, duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Als u er prijs op stelt kunt u daarna in gesprek met de aanwezige medewerkers van de projectpartners. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst maar niet verplicht. Dit kan via deze link naar info@duurzaamdalen.nl.

Gegevens

Datum:
06-07-2023
Tijd:
19:00-21:30