Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Veilig Verkeer Nederland: ‘Het Nieuwe Fietsen’

10-05-2023, 09:30-12:00

foto van een rij fietsen

‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). VVN organiseert Het Nieuwe Fietsen. Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig.

Logisch dus dat je zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als je een jaartje ouder wordt.
Maar hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN) op 10 mei in De Spinde.

Het Nieuwe Fietsen is een bijeenkomst waarbij verschillende onderwerpen over verkeersveiligheid aan bod komen. Je bespreekt de onderwerpen aan de hand van stellingen, filmpjes, feiten en foto’s. Dit doe je samen met andere fietsers, zodat je met elkaar ervaringen kunt delen en leuke routes en tips uit kunt wisselen. Én natuurlijk onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Lees er meer over via deze link.

Nog even opgeven!

Wil je meedoen? Opgeven kan door een mail te sturen naar steunpuntnoord@vvn.nl of te bellen naar: 088 – 524 89 00.

Doortrappen Drenthe

Het Nieuwe Fietsen is onderdeel van het programma Doortrappen Drenthe. Doortrappen heeft als doel om senioren te stimuleren vaker (en veilig) te fietsen. Het programma bestaat uit diverse leuke en leerzame fietsactiviteiten. Doortrappen wordt omarmd door de twaalf Drentse gemeenten en de provincie Drenthe. De fietsactiviteiten worden opgezet en georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond, in samenwerking met sport- en beweegcoaches en andere partijen die betrokken zijn bij (veilig) fietsen in Drenthe. Kijk voor meer informatie op www.doortrappendrenthe.nl

 

 

Gegevens

Datum:
10-05-2023
Tijd:
09:30-12:00

Locatie

De Spinde
Wettringerlaan 1
Dalen, 7751 GV
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie