Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Duo concert ‘Winterlicht’ in de Dorpskerk Dalen

10-12-2022, 19:30-23:00

Popkoor Sounds4You & The Christmas Sistersin concert Muziek maakt alles lichter, zeker in de donkere dagen voor kerst. Om te vieren dat we na twee ‘coronawinters’ weer samen kunnen zijn en samen kunnen zingen, bundelen The Christmas Sisters en popkoor Sounds4You hun krachten met het duo-concert Winterlicht.

Het close harmony-kwartet en het koor, onder leiding van dirigent Jan Kruimink met begeleiding van pianist Mark Hidding, verrassen met een zeer divers repertoire dat deels bestaat uit kerst- en wintersongs. Het close harmony-kwartet en het koor, onder leiding van dirigent Jan Kruimink met begeleiding van pianist Mark Hidding, verrassen met een zeer divers repertoire dat deels bestaat uit kerst- en wintersongs.

Close harmony-kwartet The Christmas Sisters neemt u mee van wit besneeuwde bergtoppen naar donkere nachten met kaarslicht. Van lichtjes in de boom naar verlichting van je hart.

Een uniek, warm en sfeervol duo-concert dat u niet mag missen! Waar en wanneer? Zaterdagavond 10 december: dorpskerk in Dalen – aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30u).

Tickets Voorverkoop (€13,50) via: deze link www.sounds4you.nl of deze link www.thechristmassisters.nl Aan de kassa voor aanvang: €15,00.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Soundsforyou.jpg

Gegevens

Datum:
10-12-2022
Tijd:
19:30-23:00
Agenda Categorieën:
,

Locatie

Dorpskerk Dalen
Hoofdstraat 25
Dalen, 7751GA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie