Laden Agenda-items

« Alle Agenda-items

  • Dit agenda is voorbij.

Dalen Schoon!

20-03-2021, 09:30-12:00

Dalen Schoon

Dit jaar doen we namens Dorpsbelangen Dalen mee aan de actie ‘Nederland Schoon’.

Op zaterdag 20 maart willen we er voor zorgen dat ons dorp er weer superschoon uitziet. Door de coronapandemie kunnen we geen groepen op pad laten gaan. We vragen nu alle Dalenaren om op 20 maart op eigen houtje aan de slag te gaan. Gewapend met een vuilniszak en werkhandschoenen kun je in je eigen buurt of straat zwerfafval opruimen. Als je daarbij gebruik wilt maken van een ‘opraapknijper’ en een veiligheidshesje (ook voor kinderen), dan kun je die op 20 maart tussen 9 uur en half 10 bij de Spinde halen. Ook vuilniszakken kun je daar krijgen.

Tevens zullen we zorgen dat er enkele kliko’s  bij de Spinde worden geplaatst. Het verzamelde zwerfvuil kan daar ook ingeleverd worden. De opraapknijpers en hesjes moeten voor 12 uur weer worden ingeleverd bij de Spinde.

Als je meedoet, zorg dan voor goed schoeisel en zo mogelijk werkhandschoenen. De ervaring heeft geleerd dat het voldoening geeft om ons dorp er mooi uit te laten zien. De opruimactie is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Jonge kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van ouders of grootouders.

Aanmelden voor 12 maart

Wij vragen je om voor 12 maart  door te geven of je meedoet en welke straat of buurt door jou/jullie wordt opgeruimd. Wij kunnen dan bekijken welke straten of buurten niet worden aangepakt en daar actie op ondernemen. Opgave bij Wim Vogelzang, wvd5@outlook.com.

 

 

Gegevens

Datum:
20-03-2021
Tijd:
09:30-12:00
Agenda Categorie:

Locatie

De Spinde
Wettringerlaan 1
Dalen, 7751 GV
+ Google Maps
Site:
www.despindedalen.nl